☎ 0114633010

Terneuzen

Aannemersbedrijf en bouwbedrijf Terneuzen en omgeving

U heeft bouwplannen of plannen voor een renovatie Terneuzen en u zoekt een betrouwbaar bouwbedrijf als partner? Dan bent u bij de Caluwé en Broekaart aan het juiste adres. Ruim vijfentwintig jaar zijn wij als aannemersbedrijf en bouwbedrijf in Terneuzen werkzaam. Vakkennis, betrouwbaarheid en duidelijke afspraken, daar staan wij voor. Dit is belangrijk voor u als klant en voor ons als uw partner. Wij zijn aan gesloten bij de brancheorganisatie Bouwend Nederland en het keurmerk Bouwgarant. U kunt er dus op vertrouwen dat wij werken volgens de regels met de juiste verzekeringen, vakmensen en kwaliteitscontroles.

Bouwplannen of renovatie Terneuzen

Heeft u bouwplannen of plannen voor een renovatie in Terneuzen of in de regio? Dan is het verstandig om al in een vroeg stadium een regionaal aannemersbedrijf in de arm te nemen. Een betrouwbaar bouwbedrijf uit de regio is namelijk op de hoogte van de plaatselijke bouwverordeningen, zodat u met de bouwplannen hiermee rekening kunt houden. Dit voorkomt mogelijke problemen en vertragingen met eventueel benodigde bouwvergunningen.
Duidelijke afspraken voorkomen problemen.
Betrouwbaarheid is voor ons zeer belangrijk. Als klant moet u op uw aannemersbedrijf kunnen vertrouwen. Alle afspraken worden daarom schriftelijk vast gelegd, zodat u tijdens het bouwproces en bij oplevering kunt controleren of alles nog volgens afspraak wordt of is uitgevoerd. Dit doen wij overigens niet alleen bij nieuwbouw, maar ook bij renovatie. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden onderhouden wij een goed contact met onze opdrachtgever, zodat deze altijd op de hoogte is van de voortgang van de werkzaamheden.

Uw aannemersbedrijf voor de regio Terneuzen

Veel tevreden zakelijke en particuliere opdrachtgevers gingen u reeds voor. Profiteer van onze ruime ervaring in de woning- en utiliteitsbouw en renovatie in de regio Terneuzen. Bouwkundige dienstverlening is ons vak en daar zijn wij trots op. U kunt bij ons terecht voor:

– nieuw- en verbouw
– renovatie
– timmerwerken
– betonbouw
– woning- en utiliteitsbouw

Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op als u bouw- of renovatieplannen heeft. Wij vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.